joi, 10 decembrie 2015

FOTO: Iată cartierul din Iaşi în care în fiecare zi te şochează câte ceva

Un ieşean a făcut numeroase sesizări la Primărie pentru ca în zona Apărătorii Patriei (Şes Bahlui) să se repare drumurile, podeţele, canalizarea. Într-un final, autorităţile au reacţionat, însă o maşinile cu piatră nu au ajuns unde trebuie. Redăm mesajul lui Ciprian Coldovan:
‘A venit iarna, iar în cartierul Apărătorii Patriei (Şes Bahlui), bălţile sunt atât de mari, încât se văd din avion. După multe sesizări la Primăria Iaşi, două-trei maşini de piatră au ajuns pe strada Cicoarei şi s-au oprit exact unde sunt noroiul şi bălţile mai mari. Nu cred că "vremea a fost de vină" pentru că nu s-a depus zăpada. Dacă vine îngheţul, totul se va transorma în patinoar. Vom deschide "Patinoarul Apărătorii Patriei", cu intrare gratuită, cu porci, cu găini, cai şi vaci’, spune Ciprian Coldovan.

‘Lăsând gluma la o parte, sâmbătă, 28 noiembrie, un tânăr, pe o ploaie şi un frig groaznic, un tânăr a scos calul la păscut pe imaşul de lângă biserica din cartier. În fiecare zi, în acest cartier te şochează câte ceva, se întâmplă câte ceva sau te impresionează ceva. Să vedeţi cum vine gerul şi copiii sunt puşi să care apă cu sticlele de plastic. Să vedeţi cum vor înnota copiii prin noroi şi zăpadă când vor merge la şcoală şi c ând vor trece peste podeţul ce duce spre Zimbru, UN PERICOL PENTRU SIGURANŢA OAMENILOR!!! Aşteptăm să se petreacă o tragedie, pentru ca oamenii din acest cartier să fie trataţi în mod egal ca ceilalţi ieşeni’, conchide ieşeanul.

(Ziarul de Iasi)

Niciun comentariu: