vineri, 22 ianuarie 2016

Cartierul izolat la Iaşului

Domnule primar!

Cele 5000 de suflete care locuiesc în cartierul Apărătorii Patriei - Şes Bahlui - Cicoarei sunt condamnaţi în continuare la IZOLARE. Suntem dezamăgiţi pentru că în Consiliul Local Iaşi s-a aprobat o sumă doar pentru proiectarea unei pasarele care să lege strada Cicoarei de cartierul Alexandru cel Bun. Dacă tot aţi pus piatra pe drumurile din Apărătorii Patriei, veniţi şi tăiaţi o panglică pentru că se poate circula. Singurul avantaj este acela că nu mai sunt bălţi şi noroi, dar de exemplu, o maşină de salvare sau de pompieri merge tot cu 20 de oră.

Veniţi şi vedeţi unde se duce apa de ploaie din cauza lipsei unor banale şanţuri. Deşi unii ar dori să facă, se izbesc de lipsa de interes şi nepăsarea unor ţigani needucaţi, pe care soarta i-a adus aici cu căţel şi cu purcel. Deşi am semnalat numeroasele probleme din cartierul Apărătorii Patriei, s-a pus piatră şi s-a făcut un pic de curăţenie. Gunoaiele s-au aşezat la loc pentru că nu se iau măsuri în această privinţă. Copiii sunt condamnaţi să facă ce văd la părinţii lor, care sunt şi ei lipsiţi de bun simţ, în cele mai multe cazuri.

Oamenii din acest cartier, cu acte şi plătitori de impozite, sunt ai oraşului Iaşi. Lipsa de interes concretă a autorităţilor nu va face decât să fim puşi în situaţia de a asista la noi situaţii critice din cauza lipsei infrastructurii, a canalizării, a apei potabile, a curăţeniei, a ordinii, s.a.




Niciun comentariu: